Bu takıma fazla motivasyon iyi gelmiyor çok baskı oluyor sanırsam. Fatih terimde hala bildiğini okuyor. Adamlar çok basit çalım yiyorlardı halbuki nerde okan,gökdeniz, yıldıray filan
Neyse hiç sanmıyorum ama bundan sonraki maçların hepsini alır gideriz Kupaya
Seni anlamaya çalışacak kadar iyi değildim, senden nefret etmeyi seçtim. Sahi, niye gitmiştin?
arkadaslar merak etmeyin avrupa sampiyonasina katilacagiz türkiye en basta basladi hata yapmaya mac niye ali samiyende oynandi kadiköy veya inönü stadi varken ???
formda bir volkan yaman ve volkan demirel yedek besiktasda moralsiz formusuz iki futbolcu ibrahim üzülmez ve hakan oynuyor böyle bir düsünce varmi hic ya
ingilterede yedek oturan eski günlerini arian tuncay yine oynuyor ve yine dökülüyor yedekde kimler var gökdeniz
4 ay ayagina top deymeyen tümer her iki karsilasmada 2.yarida oyuna giriyor
yasi gecmis futbolu birakmasi gereken bir hakan sükürden biz kurtarici olmasini beklioruz
ama yinede istifa sesleri duymasaydi cünkü cok yanlis fatih terimin takimin arkasinda olalim arkadaslar sadece 2 mac kaldi kim istifa edecese bu iki macdan sonra etsin daha cok erken istifa icin
Güncel çok haklısın fazla motivasyon iyi gelmiyor bu takıma.
Her zamanki gibi yumurta ve kapı misali oluyor her şey,umarım kalan maçlarda aradığımız başarılı sonuçları yakalar kupaya gideriz.