transfer bombalari yavas yavas patlior

Moderatör: SuperMod

<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Teşekkür etti: 0 kez
 Teşekkür aldı: 1 kez
Nakit: 227.36

Mesaj 03 Haz. 2006 15:57

transfer bombalari yavas yavas patlior

besiktasin eski futbolcusu tümere fenere 3 yillik imza atti (dogru yollyu buldu :a1 )
sira simdi roberto carlos ,campbell,crespo,ronaldo gibi yilidizlarda eger aurelio türk vatandasligina gecmeyi kabul ederse bu futbolculardan iki si kesin imza attirilacak :a1
teknik adam olarak da scolari büyük ihtimalle dünya kupasindan sonra imza atacak
yerli futbolculardan ise yildiray,mehmet topuz,caner,hamit,tolgayla temasla sürüyor
100 yilin kadrosu gelior seneye ;)
<<

O ooo

Kullanıcı avatarı

Canım
Canım

Robin O ooo

Robin O ooo

Teşekkür aldı: 2 kez
Nakit: 38.10
Banka: 6,778,560.10

Mesaj 04 Haz. 2006 10:09

:t9 Tümeri boşuna aldılar. Hiç gereği yoktu.Verilen paraya yazık.Ayrıca en azından yeni teknik adama danışmaları gerekirdi öyle birini almadan önce.
campbell eğer gelirse çok faydalı olacağına inanıyorum.Crespo, Nobre kadar faydalı olabilir mi? Onu da bekleyip görmek lazım.
Ancak alt yapıda gerçekten oldukça yetenekli genç futbolcular varken ( can,olcan, gürcan vs.vs.) Tümer gibi yaşı geçmiş ve beşiktaşta bile herzaman oynayamayan bir futbolcu işimize ne kadar yarar??? Keşke o gençkerin önünü açıp daha çok oynama imkanı verseler.
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Mesaj 04 Haz. 2006 16:36

teknik adama danışmaları gerekirdi öyle birini almadan önce

haklisin yeni teknik adama danissalardi daha iyi olcakti ama tümer hem milli takima hemde besiktasa kazandirdiklari belli niye fenerde devam etmesi ? ama yinede yasi ve askerlik oalyi biraz dedigin gibi kafalarda soru isareti birakio :e1
campbell eğer gelirse çok faydalı olacağına inanıyorum

ben bundada biraz düsünceliyim adam kazanmis kazandigi kadar gelmis 32 yasina artik parayi en fazal veren yere gitcek fener gibi para icin oynanyan futbolcuda nekadar yararli olurki ?25-28 arasi futbolcu almalari lazim
cresponun yaptiklari belli eger gelirse avrupa ayaga kalkar bence avrupanin sayili forvetlerinden biri yetenekleri tartisilmaz nobreyle bir degil bence yasida uygun kirlanirsa daha iyi kendini kanitlamak isticek cok uygun bi tansfer olur bence :e1
------->>>http://birkanfb.oyla24.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi<------------------
<<

private_rthym54

Kullanıcı avatarı

Selam
Selam

Teşekkür aldı: 0 kez
Nakit: 0.00

Mesaj 05 Haz. 2006 14:33

bosporusking, canım arkadasım fenerbahcenin mali gücü ortada türkiyenin en zengin klubü oldugunu kabul etmeyenemiz yok ama bazı şeyler sadece parayla olmuyor senin bu saydığın adamlar varya roberto carlos ,campbell,crespo,ronaldo bu adamların hiçbiri bu sene fenere gelmez eğer gelirse ben burdayım
Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim
<<

Mojo_jojo

Kullanıcı avatarı

SuperMod
SuperMod

Kötü Meymın

Kötü Meymın
Üç Forumşörler

Üç Forumşörler

Teşekkür aldı: 12 kez
Ruh Hali: Pes Etmek
Nakit: 100,893.44
Banka: 5.00

Hayvanınız

Balık

Mesaj 05 Haz. 2006 18:01

bosporusking Sen nezaman transfer oluyon :O1
Seni anlamaya çalışacak kadar iyi değildim, senden nefret etmeyi seçtim.
Sahi, niye gitmiştin?
Sepet
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Mesaj 05 Haz. 2006 18:43

abi bana kalsa iki sene icinde transfer olurum ama babam izin vermio okulu burda bitircen dio ama hedefim su 3 sene icinde tr ye 2.lig de üst siralara oynayan veya 1.likte normal bi takima transfer olmayi düsnüyorum ama allahin izniyle

Dön Spor

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir