Haydi BURSA, Haydi TÜRKİYE!

Moderatör: SuperMod

<<

aRtHuR

Nakit: Kilitli
Banka: Kilitli

Mesaj 30 Ara. 2006 18:22

Haydi BURSA, Haydi TÜRKİYE!

Resim

Bursamız yıllarca hak ettiği noktaya bir türlü ulaşamamıştır. Medeniyetin başdöndürücü gelişmesi karşısında, mevcut imkanları ile, gerek yerel yönetimlerimizin iyi niyetli ve çağı yakalama çabaları ve gerekse ülke yönetimlerinin büyük bir alana yerleşmiş olan Türkiyemizin toplam sorunları içerisinde Bursa için gösterebildikleri çabalar maalesef yetersiz kalmaktadır.

Dünyada Bursa'ya ve Türkiye'ye 21.yüzyıl treninin ön saflarında yer alma fırsatı verecek bir proje ile çıkıyoruz karşınıza. Bu proje Bursa'da "Kış Olimpiyat Oyunları" düzenlenmesi projesidir. Şehrimizin medeni dünyayı yakalama konusunda atacağı bu dev adım hem Bursayı bir dünya şehri yapacak, hem de bütün Türkiye dünya spor tarihine geçecek bu önemli organizasyonun gururunu bizlerle paylaşacaktır. Olimpiyat bir organizasyon, dayanışma, entegrasyon ve kalkınma projesidir.

Şöyle bir hayal edin ve düşünün; işadamından siyasetçisine, medya mensubundan bürokratına, serbest meslek sahibinden işçisine, emeklisinden öğrencisine kadar başka hangi proje hepimizi biraraya getirebilir?

Şimdi birlik ve beraberlik zamanı, hepimizin harekete geçme ve bu organizasyonda yer alma zamanı. Bu heyecanla, "HAYDİ BURSA ve HAYDİ TÜRKİYE" diyoruz.

Saygılarımızla,

Müteşebbis Heyet Adına
Aybar Uluca

Bursa.2018.Kış Olimpiyatları.Home.Page==>>TIK

Tanıtım Video==>>TIK

Bursa için değil TÜRKİYE için bir destektir...

Evet arkadaşlar bu konu Ülkemiz ve Bursa için önem taşıyan bir konu,ufakta olsa ucundan tutmak gerekir bu konunun.
Saygılar
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Teşekkür etti: 0 kez
 Teşekkür aldı: 1 kez
Nakit: 227.36

Mesaj 30 Ara. 2006 21:35

bursaya verseler süper olur ama benim düsüncem bunu secenlerde türkiyeye karsi bi antipati var ama yinede güzel bi projeyle karsilarina cikarsak vere bilirler .
------->>>http://birkanfb.oyla24.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi<------------------
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Teşekkür etti: 0 kez
 Teşekkür aldı: 1 kez
Nakit: 227.36

Mesaj 19 Oca. 2007 23:30

erzuruma verildi diye duydum 2008 :5
------->>>http://birkanfb.oyla24.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi<------------------