Galatasaray:3 FC Sion:0 (ilk yarı)

Moderatör: SuperMod

<<

maydanoz

Kullanıcı avatarı

Hoşgeldin
Hoşgeldin

Teşekkür etti: 0 kez
 Teşekkür aldı: 1 kez
Ruh Hali: Etkileyici
Nakit: 37.13

Hayvanınız

Kedi

Mesaj 04 Eki. 2007 22:14

Galatasaray:3 FC Sion:0 (ilk yarı)

Hakem Weiner maçın ilk düdüğünü çalıyor...Haydi Avrupa fatihi göster kendini...

2' Ali Sami Yen'de müthiş bir coşku var...

3' Lincoln'ün soldan kullandığı kornerde Sion savunması topu uzaklaştırdı...

4' Song çok uzaklardan kaleyi yokladı...ancak top farklı şekilde dışarda...

5' Arda çok şık sıyrıldı pasını Lincoln'e attı onun ortasına Ümit rövaşata vurmak istedi fakat ıskaladı topu mutlak bir golden olduk....

6' Galatasaray maç başlar başlamaz ağırlığını oyuna koydu...Müthiş bir baskısı var sarı-kırmızılıların...

7' Arda soldan rakibinnden çok iyi sıyrılıp son çizgide içeri çevirdi ama Ümit ve Hakan'dan önce defans araya girdi..

8' Yine Arda ceza sahasının solunda topla buluştu ve topu yerden Ümit Karan'a çıkardı... Ancak ön direkte bulunan Ümit'in vuruşu çok zayıf...

9' Arda ilk dakikalarda kendini göstermeye başladı..Atakların çoğu Arda ile gelişiyor...

10' Lincoln sağdan kullandı korneri..Ancak Sion savunması dikkatli..

11' Galatasaray gole çok kaldı.. Uğur ceza sahası ön çizgisi ile sağ yan çizgisinin birleştiği noktadan, ceza sahasındaki Arda'ya pasını çıkardı... Müsait durumdaki Arda'nın sağ ayağıyla vuruşu etkisiz...

12' Biraz önceki pozisyonun başrolünde yine Arda vardı..Arda bu akşam gerçekten çok etkili...

13' Sion bu dakikada etkili geldi...Ama Song defansını rahatlatan isim oldu.. Süren ataklarında ceza alanımıza yapılan orta kimseye ulaşmadı...

14' Sarı Kart: Barış'a çok sert bir hareket yaptı Dominguez ve sarı kart gördü...Maçın ilk kartı bu..

15' Galatasaray yine mutlak bir golü kaçırdı...Sağdan G.Saray'ın kullandığı serbest vuruşta uzak direk dibine düşen topa Hakan Şükür kayarak vurmadı istedi ancak doknamadı...

16' Sion oyunda dengeyi kurmak istiyor..Sağdan Obradovic'in kullandığı kornerde ceza sahasında iki Sionlu oyuncu topa vurmak istedi ancak ıska geçtiler...

18' Bu kez biz etkili geldik...Volkan Yaman uzaklardan çok sert vurdu sol ayağıyla fakat top az farkla yandan dışarı gitti...

19' Sion atağında sağ kanattan bindirme yapan Obradovic ofsaytta kaldı...

20' Karşılaşmanın ilk 20 dakikası geride kalırken golsüz eşitlik sürüyor...

22' GOOOOOOOOLLLLL: Ümit attı...1-0 oldu..Ümit Karan yine golcülüğünü konuşturdu..Ali Sami Yen coşmuş durumda...Lincoln'ün asistinde ceza sahası içinde topla buluştu Ümit Karan'ın yerden çok şık plasesi ağlara gitti...

24' Şimdi çok daha rahatız...Ali Sami Yen bayram yeri gibi golden sonra...

25' Topla oynama oranlarında G.Saray'ın yüzde 59'a 41'lik üstünlüğü var...

26' Ali Sami Yen'de golden sonra meşaleler yandı. Tarafatarlar sevinçli..G.Saray bu sonuçla turu geçen taraf olacak..

27' Barış'ın ortası savunmadan sekti Lincoln topa yetişmeye çalıştı fakat Sion savunması topu kornere attı.

29' GOOOOOOOLLLLL: Ümit Karan şov yapıyor şov....Yine Ümit attı..... Ceza sahasına havadan gelen topu Hakan Şükür topuğuyla önüne almak istedi ancak top arkadan gelen Ümit Karan'ın önünde kaldı... Ümit'in ceza sahasında sağ çaprazdan yerden sert şutunda top filelere gitti...

30' İlk yarım saatte istediğimiz skoru aldık..Ama 2 gol bu taraftarlara yetmez...

31' Bu arada Lincoln bir sakatlık geçiriyor...Sağlık görevlileri sahada...

32' Lincoln'ün tedavisi tamamlandı ve Brezilyalı futbolcu sahaya döndü...Oyun yeniden başladı..

36' GOOOOOOOOLLLLL: LİNCOLN LİNCOLN LİNCOLN....3 OLDU...FARK GELİYOR FARK..

Spor.Com
Ne Orhan Ne Ferdi Kimse ßilmez ßendeki Derdi
Sen söyLe MüsLüm ßaßa Nereden Sevdim
O Zalimi
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Nakit: 227.36

Mesaj 05 Eki. 2007 0:29

:mrgreen: belli oldu aramizda 1 gs li dah var :mrgreen:
ülke puani icin tebrik ediorum gs yi :a1
------->>>http://birkanfb.oyla24.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi<------------------
<<

aRtHuR

Nakit: Kilitli
Banka: Kilitli

Mesaj 05 Eki. 2007 1:31

Bu takımı izlemek zevk verdi bu gece bana. Bitmesini istemediğim bir maçtı.Kaçan goller ile birlikte ben 9-1 olarak saydım.
Tebrik ediyorum Galatasarayı :a1
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Mesaj 05 Eki. 2007 2:03

:a1 besiktasin yerine sampiyonlar liginde olsalardi simdi daha cok is yaparlardi :e1
<<

maydanoz

Kullanıcı avatarı

Hoşgeldin
Hoşgeldin

Hayvanınız

Kedi

Mesaj 05 Eki. 2007 11:09

Ben Galatasaraylı değilim..Ben Fenerbahçeliyim.
Spor sayfasına sadece son haberleri ekliyorum..Bu G.S de olur BJK de..F.B de başka tanımlarda..Önemli olan Türk takımları dışarıda yabancı larla oynadığında..bizden birilerini bağrımıza basmak..bu ezeli rakibimizde olsa...
O Zalimi
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Mesaj 06 Eki. 2007 3:27

öyle tabii önemli olan ülke puani ama ne biliyim gs gol attikdan sonra sevinince sinir oluyorum karsida hangi takim olursa olsun :e1
<<

maydanoz

Kullanıcı avatarı

Hoşgeldin
Hoşgeldin

Hayvanınız

Kedi

Mesaj 06 Eki. 2007 12:00

Kimse kendi takımını sevdiği gibi olmaz..Önemli olan Türk sporu..herşey dostça olmalı..Takımının Fanatiği olmalı ama yerine göre..Bir takım diğer takımdan üstünse ona saygılı davranmalıyız..En küçük takımlar büyük takımları yeri geldiği zaman yeniyorlar..Bence hep dost kalalım...
O Zalimi
<<

birkanfb

Kullanıcı avatarı

Dost
Dost

Mesaj 06 Eki. 2007 17:32