Dost
Re: NİCE yıllara EBRUUU

Moderatör: SuperMod
Dost

Canım

seni tanıdıpğımda minik bir karıncaydın.önüme gelene bir tekme diye ortada dolaşır dururdun.artıl büyüdün, tekmeni yiyen eşşek tepmşe dönüyor.canım lızım srni çok seviyorum.
doğum günün kutlu olsun.hediyeni beden yürütüğün kp larıyla kendin al
doğum günün kutlu olsun.(daha fazla da büyüme artık)
Arkadaş
charcoal yazdı:Benim hiç ablam olmadı.. Ama sen ablacım, bi öz ablanın olabileceği kadar yakın oldun bana.. Ve ben şimdi sordukları zaman kaç kardeşsin diye, tek çocuğum ama manevi ablam var bi tane diyorum.. Bana bu duyguyu yaşattığın için çok teşekkür ederim sana :) koskoca 8 sene geçmiş tanışalı, elinde, gözünün önünde büyümüşüm :) iyi ki doğdun ablam ve iyi ki tanıdım seni.. Seni çok seviyorum
çok duygulandım,ve benim için söylenen bu sözleri duymak o kadar anlamlı ki
özellikle de aile dediğimiz forumumuzda benim için çok değerli insanlardan duymak
çok teşekkür ederim canım benimmm
Sen de benim canım kardeşimsin bunu bilmelisin
evin en küçüğüyüm ben ve kardeşim yok diye üzülürdüm hep,ama burada sen,zıpam benim gerçek kardeşlerim oldunuz.
Minik bir kızken çok güzel bir genç kız oldun gözlerimizin önünde,ve seninle gurur duyuyorum canım
İyi ki bende seni tanıdım canım

Littleworm yazdı:İyi ki dogdun Ebru![]()
Yeni yaşın senin kadar neşeli, senin kadar samimi, senin kadar içten olmasını diliyorum.
Mutluluklar bir an olsun peşini bırakmasın![]()
Nice yeni yaşlara...

O ooo yazdı::gül seni tanıdıpğımda minik bir karıncaydın.önüme gelene bir tekme diye ortada dolaşır dururdun.artıl büyüdün, tekmeni yiyen eşşek tepmşe dönüyor.canım lızım srni çok seviyorum.doğum günün kutlu olsun.hediyeni beden yürütüğün kp larıyla kendin al
doğum günün kutlu olsun.(daha fazla da büyüme artık)
![]()
![]()
![]()
Seni öyle çok seviyorum ki,benim için çok değerlisin bubacım
HD televizyonu yürütücem
Hep beni çok sev bubam oluy mu

KaRaDiKeN yazdı:mutlu yıllar hemşoooo
(ağlama diye kısa kestim)

SuperMod

SuperMod

SuperMod

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir