Moderator
Günlük: Görüntüle (1)

Re: NİCE yıllara EBRUUU

Moderatör: SuperMod
Moderator

Moderator

Moderator

SuperMod

SuperMod
SuperMod

.sana aslinda baska seyler almak isterdim ama tükendi yaziyodu.. 
Dost
Hoşgeldin
Günlük: Görüntüle (2)

Umarım hayatın boyunca mutlu olursun
Güzel günler olur hayatında
Çok seviliyorsun
İyiki varsın

MaVi-AtLaS yazdı:Canimm bitanem,seninle bi forumda tesadüf karsilastik tam 10 yil önce..Hic aklima gelmezdi,hic tanimadigim,yüzünü bile görmedigim,birinin hayatimda bu kadar fazla ve büyük bi alana sahip olacagini..hani o gün deselerdi " yok canim o kadar da degil,bilmeden kim oldugunu,üstelikde 10 yildir görmeden...saka herhalde " derdim..ama saka degil,gercekten de hayatimin büyük bölümünü kapladin..yeri geldi kizim oldun yeri geldi arkadasim, sirdasim ,dostum hatta akil aldigim büyügüm..Hani insanin hayatinda vardir ya öyle birileri,hani iyi ki tanidim seni dedikleri..hani özeldir onlar..hani hep sevilen,özlenen, hani varligiyla huzur bulunanlar..yüreginden sevgisini cikaramadiklari hatta hic de cikarmak istemadikleri..iste benim hayatimda da öyle biri var..
Ebru'm,canimm bitanem, iyi ki dogdun,iyi tanidim seni,iyi ki varsin..sebebimsin..sanal alemde tanidim ama sevgin yüzde yüz gercek buna inan..senin yüzünü hic görmedim,belki iki kez resmini gördüm,nasil desen hatirlamiyorum bile..ama sevgini sorsan kocaman derim,sicacik yüregimde tasiyorum derim.Sana olan sevgimi anlatmaya ne kelime ne de cümle bulabiliyorum.. ama sen anlarsin beni tanidin..beni zaten hep anladin..kisacasi Ebrum dogum günün kutlu olsun,sana saglik ve huzur diliyorum..seni on yildir görmeden sevdim ve ömrüm oldugu sürece de bu sevgi hic azalmicak,hatta hep articak..SENI SEVIYORUM Ebrum,hem de cok..![]()
beni de o yüreğinde özenle sakladığın , her gün sevgini biraz daha büyüttüğün,ve daima koruduğun için çok teşekkür ederim
çünkü öyle çok güzel hissettiriyosun ki,ve öyle çok seviyosun ki,bu sevgin karşısında bende gerçekten senin kalbinde özel olduğumu görebiliyorum
itiraf.comu bile bana tercih etmeyip ,beni hayatında ön sıralarda tuttuğun için çok teşekkür ederim
Seni çok seviyorummmm
Kuzuların hepsini tamamlıycam sayende

Narish yazdı:Canım ebruşum, sen bana iyi bir insan nasıl olur öğrettin, sen bana becerikli olmak nasıl olur öğrettin, sen benim hayatıma giren en güzel insansın, benim için bir tanesin ve hep bir tane kalıcaksın...
İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki her konuda ilham kaynağımsın, sen her türlü beceriyi bi anda başarabilen yegane insansın, anneciğine seni dünyaya getirdiği için binlerce teşekkür ederim...![]()
![]()
Seni çok seviyorum Ebruşum...
İyi ki doğmuşsun CANIM BENİM...![]()
ebruşum sana daha güzel bir hediye hazırlamaktı amacım, laptop format yiyince ne photshop kaldı nede flash programım fakirimde fakirimmmm![]()
ama bahsettiğin herşey sende olanlar zaten,benim sayemde olan birşey yok hiç bunu bilmelisin
Aksine benim senden öğrendiğim çok şey olmuştur ve ancak saydıklarında senden çok sonra gelebilirim belki,sana öğreten olmam imkansız
Benim şekerparem olarak hayatıma girdin ve öyle de kalıcaksın narişim.İyi ki şu internet alemi varmış ve her anımda yanımda olan seni tanımışım
) daha sık bir araya gelir,daha birlikte olduğumuz anları yaratır ve güzellikleri paylaşıp ortaya çıkartırız.Çünkü ben ortak yaptığımız herşeyi çok özledim
ne photoshop ne başka prog. hiçbiri yok ellerinden öperler

Spawn yazdı:Abla doğum günün kutlu olsun

newtonos yazdı:Ablam nice mutlu yıllaraUmarım hayatın boyunca mutlu olursun
Güzel günler olur hayatında
Çok seviliyorsun
İyiki varsın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()