Evlenilecek erkek başka, eğlenilecek başka..."
İyi erkekler hep sıkıcı mı olur?
Aşık olunan adam neden evlenilecek adam çıkmıyor?" Haftalık Dergisi bu hafta bir kadın eki vermiş ve bir takım sorulara cevap aramış...
Aşık olunan adam neden evlenilecek adam çıkmıyor?"
Haftalık Dergisi bu hafta bir kadın eki vermiş ve bir takım sorulara cevap aramış.
Bu sorulardan biri de, bu yukarıdaki...
Evet, artık bu söz bizim için de geçerli...
Hani, "Evlenilecek kadın ayrı, eğlenilecek olan ayrı" gibi saçma sapan bir söz vardır ya, o işte...
Bileceksiniz artık, öğreneceksiniz. Tıpkı erkeklerin yaptığı gibi...
Neyi öğreneceksiniz?
"Hangi adamla eğlenilir, hangisiyle evlenilir?"!.
Aslında bana sorarsanız, hiçbiriyle evlenilmez de, kafanıza taktıysanız diye söylüyorum.
Onlar nasıl beceriyorlar bu işi, siz de yapın.
Öyle inat olsun falan diye değil ha, yıpranmamak için.
Ama ben sizi biliyorum; bir gecelik diye başlarsınız, o geceden sonra da aşık olursunuz. Daha doğrusu aşık olduğunuzu sanırsınız.
Halbuki o, hırstır.
Yani erkeklerdeki, "Bütün kadınlar bana aşık olsun ve bu aşk ömür boyu sürsün" sendromu ve hırsı var ya, sizdeki de pek farklı değil yani...
Bu yüzden dikkatli olun.
Çünkü erkeklerin bu felsefeleriyle, kadınlarınki birbirine benzer ama...
Ama arada ufak bir fark var.
Erkekler bu felsefeyi taammüden uygularlar kadınlar ise mecburen.
Amaç farklı ama sonuç aynıdır yani...
Kadınlarınki "mecburen" dir çünkü onların niyetleri ciddidir ama erkeği zaptedemez.
Erkeklerinki planlı programlıdır; kadından zaten hiçbir beklentisi yoktur. Ama gerçekten yoktur.
Kadınlar "yok" deseler de aslında vardır.
Dergi kadınların durumunu şöyle özetlemiş:
"Kadınlar aşkta hep aynı yanlışa düşüyor. Güvenilmez bir erkeğe tutuluyor ve evlenme hayalleri kuruyor. Ama ne evlilik ne de doğru dürüst bir beraberlik yaşayabiliyor. Öte yandan burnunun dibindeki sağlam, yardımsever ve sevecen erkeği göremiyor"
Doğru söylüyor.
Ama kadınlar çok da haksız değiller doğrusu.
Zira, evlenilecek erkek tarifi öyle pek içaçıcı değil.
Bakar mısınız?
"Yardımsever, sevecen, sağlam"
İçim sıkıldı...
Bu adam kesin şişmandır, saçları dökülmeye başlamıştır. Oscarlı filmlere falan gider. Bağırmaz, kızmaz, anlayışlıdır. Takım elbise giyer.
İyidir yani...
Peki iyiler hep sıkıcı mıdır?
Oysa öteki?
Güvenilmez olduğuna göre kesin yakışıklıdır. Neşeli, esprili ve rahattır. Kot giyer.
Ya, bana sanki serseriler daha iyi seks yapıyor gibi de geliyor.
En azından öyle görünüyorlar. Tıpkı iyi kızların sıkıcı, kötü kızların eğlenceli olduğu gibi... Yani dediğim gibi kadınlar güvenilmez erkekleri sevmekte çok da haksız değiller.
Hataları, onlarla sadece ama sadece eğlenmeyi bilmemeleri...
İşte ben de bunu söylüyorum;
"Evlenilecek erkek başka, eğlenilecek başka..."
Dilek ÖNDER-VATAN
Aşık olunan adam neden evlenilecek adam çıkmıyor?" Haftalık Dergisi bu hafta bir kadın eki vermiş ve bir takım sorulara cevap aramış...
Aşık olunan adam neden evlenilecek adam çıkmıyor?"
Haftalık Dergisi bu hafta bir kadın eki vermiş ve bir takım sorulara cevap aramış.
Bu sorulardan biri de, bu yukarıdaki...
Evet, artık bu söz bizim için de geçerli...
Hani, "Evlenilecek kadın ayrı, eğlenilecek olan ayrı" gibi saçma sapan bir söz vardır ya, o işte...
Bileceksiniz artık, öğreneceksiniz. Tıpkı erkeklerin yaptığı gibi...
Neyi öğreneceksiniz?
"Hangi adamla eğlenilir, hangisiyle evlenilir?"!.
Aslında bana sorarsanız, hiçbiriyle evlenilmez de, kafanıza taktıysanız diye söylüyorum.
Onlar nasıl beceriyorlar bu işi, siz de yapın.
Öyle inat olsun falan diye değil ha, yıpranmamak için.
Ama ben sizi biliyorum; bir gecelik diye başlarsınız, o geceden sonra da aşık olursunuz. Daha doğrusu aşık olduğunuzu sanırsınız.
Halbuki o, hırstır.
Yani erkeklerdeki, "Bütün kadınlar bana aşık olsun ve bu aşk ömür boyu sürsün" sendromu ve hırsı var ya, sizdeki de pek farklı değil yani...
Bu yüzden dikkatli olun.
Çünkü erkeklerin bu felsefeleriyle, kadınlarınki birbirine benzer ama...
Ama arada ufak bir fark var.
Erkekler bu felsefeyi taammüden uygularlar kadınlar ise mecburen.
Amaç farklı ama sonuç aynıdır yani...
Kadınlarınki "mecburen" dir çünkü onların niyetleri ciddidir ama erkeği zaptedemez.
Erkeklerinki planlı programlıdır; kadından zaten hiçbir beklentisi yoktur. Ama gerçekten yoktur.
Kadınlar "yok" deseler de aslında vardır.
Dergi kadınların durumunu şöyle özetlemiş:
"Kadınlar aşkta hep aynı yanlışa düşüyor. Güvenilmez bir erkeğe tutuluyor ve evlenme hayalleri kuruyor. Ama ne evlilik ne de doğru dürüst bir beraberlik yaşayabiliyor. Öte yandan burnunun dibindeki sağlam, yardımsever ve sevecen erkeği göremiyor"
Doğru söylüyor.
Ama kadınlar çok da haksız değiller doğrusu.
Zira, evlenilecek erkek tarifi öyle pek içaçıcı değil.
Bakar mısınız?
"Yardımsever, sevecen, sağlam"
İçim sıkıldı...
Bu adam kesin şişmandır, saçları dökülmeye başlamıştır. Oscarlı filmlere falan gider. Bağırmaz, kızmaz, anlayışlıdır. Takım elbise giyer.
İyidir yani...
Peki iyiler hep sıkıcı mıdır?
Oysa öteki?
Güvenilmez olduğuna göre kesin yakışıklıdır. Neşeli, esprili ve rahattır. Kot giyer.
Ya, bana sanki serseriler daha iyi seks yapıyor gibi de geliyor.
En azından öyle görünüyorlar. Tıpkı iyi kızların sıkıcı, kötü kızların eğlenceli olduğu gibi... Yani dediğim gibi kadınlar güvenilmez erkekleri sevmekte çok da haksız değiller.
Hataları, onlarla sadece ama sadece eğlenmeyi bilmemeleri...
İşte ben de bunu söylüyorum;
"Evlenilecek erkek başka, eğlenilecek başka..."
Dilek ÖNDER-VATAN
Sepet

News